mina tjänster

obs! Pga flytt har jag tyvärr inga möjligheter för uppdrag under 2021 i Umeå.


---


Som f.d. ägare av Smultronstället Trädgårdsbutik i Holmsjön (2006-2018) har jag kunnat hjälpa många med att trivas i sin trädgård ännu mer.


Jag fortsätter jobba i eget företag med olika rådgivningstjänster inom trädgård.


Kontakta mig gärna via >> e-post eller genom 070-2264106.rådgivning "Din trädgård."


Vill du göra om i din trädgård? Har du flyttat till en ny tomt och behöver en översyn över din trädgård. Ska du bygga nytt (eller är redan igång med det) och vill veta vad som kan göras mycket billigare och bättre väldigt tidigt? Känner du att du vill har hjälp för att komma igång med lite mindre projekt snabbt?


Jag kan hjälpa dig med en 2-timmars rådgivning hos dig på plats. Där går vi genom vilka önskemål/behov du har och vilka förutsättningar som finns hos dig. Vi ritar upp en grov skiss på plats över vilka möjligheter du har för att bli mer nöjd med din trädgård. Där ingår konkreta förslag för växtval (sort) och placering och vad du behöver tänka på för att bli nöjd med resultatet. Alla trädgårdar har utvecklingspotential. Helt anpassad till dig och dina ambitioner. Detta är "Din trädgård".


Kostnad: 1.250,- (inkl. Moms, 2 timmar hos dig), restid fr.o.m. 30 min eller längre (enkel väg) och/eller förlängring av tid hos dig debiteras 250,-/timme (inkl. Moms). Interesserad? Hör gärna av dig via >> e-post !plantera häck ?


Läs mer här om rådgivning i samband med >> plantering av häck .följ mig på Instagram !


>> @polarplant.se jag samarbetar med


>> Ekmans Handelsträdgård i Umeå för växtbeställningar och lagerväxter


>> Splendor Plant  vedartade växter, solitärperenner


>> Wändels  perenner, solitärperenner


>> Spezialplant Larz Danielsson, ovanliga växter


>> Hasselfors Garden jordförbättring


lokalt


>> Växande Design Ulrika Forsberg, större ritningar/anläggningar, vatten i trädgårdMitt företag är godkänd för FA-skatt.